Pastinaak staat bekend als wintergroente maar kan het hele jaar door gegeten worden. Wist je dat hij zoeter wordt van smaak door vorst?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
200 gram
Aardappelen
⅓ bosje(s)
Bospeen
⅓ stuk(s)
Pastinaak
5 gram
Verse krulpeterselie & bieslook
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
40 gram
Uienchutney
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Mosterd
½ el
[Plantaardige] boter
1
[Plantaardige] melk
0.1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
Tip: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
Tip: Je kunt eventueel de aardappelen, bospeen en pastinaak ook schillen.
Tip: Schenk eventueel wat van het bakvet uit de ovenschaal over de stamppot.