Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept zijn ze alvast voorgesneden en op smaak gebracht met Oosterse kruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Rode ui
gram
Groentemix met witte kool
200 gram
Oosterse wokmix
120 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Limoen
10 gram
Gezouten pinda's
5 gram
Munt, koriander en Thais basilicum
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
½ el
Zonnebloemolie
Tip: De steeltjes van de koriander laat je bewust zitten - hier zit juist veel smaak aan.
Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Een handje levert al 20% van de ADH van beide.