Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
stuk(s)
Ei
stuk(s)
Biologisch bruin rozenbroodje
gram
Verse bieslook
stuk(s)
Avocado
stuk(s)
Sinaasappelsap
naar smaak
Peper en zout
[Plantaardige] melk
1 el
[Plantaardige] boter
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.
Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken. Pers de perssinaasappel (zie Tip).
Tip: Geen sinaasappelpers in huis? Knijp de sinaasappel dan met de hand uit. Je krijgt er meer sap uit door een vork in het midden te steken en die tijdens het uitknijpen rond te draaien.
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 1 omelet per persoon.
Verdeel de omeletten over de borden en beleg met de avocado. Serveer het broodje bij de omelet. Serveer met een glas vers sinaasappelsap.