Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Perfect voor elk moment van de dag: tortilla's met pulled chicken. Samen met de avocadodip, groenten en kaas maak je er een smakelijk geheel van!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Pulled chicken
1 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
70 gram
Maïs in blik
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe)
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Avocado
½ el
Zonnebloemolie
2 tl
Bruine basterdsuiker
2 tl
Mosterd
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de tomaat in blokjes. Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
Verhit de zonnebloemolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de pulled chicken en Mexicaanse kruiden toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg vervolgens de mosterd en bruine suiker toe en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.
Verdeel de tomaat, avocado en mais over de tortilla's en leg de pulled chicken erop. Garneer met de geraspte kaas.