De naam zegt het eigenlijk al: een smoothie in een kom, met fruit en noten als toppings. Pak een lepel en geniet!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
125 gram
Blauwe bessen
2 stuk(s)
Passievrucht
250 ml
Kokosmelk
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
10 gram
Chiazaad
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
2 stuk(s)
Mango
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
el
Honing [of plantaardig alternatief]
Schil 2 mango's en snijd het vruchtvlees klein (zie Tip). Halveer 2 passievruchten.
Tip: Zijn de mango's nog niet rijp? Leg de mango's dan in een papieren zak en vouw deze dicht. Laat 1 dag rijpen op kamertemperatuur.
Mix de mango met 250 ml kokosmelk en 150 g yoghurt Griekse stijl in een blender of hoge kom met staafmixer tot een dikke smoothie.
Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak.
Verdeel de smoothie over diepe borden of kommen. Leg de passievrucht erop. Garneer met het chiazaad, de kokosrasp en de blauwe bessen.