HelloFresh
topBanner
Double Protein - Thaise salade met udonnoedels en koriander

Double Protein - Thaise salade met udonnoedels en koriander

met dubbele portie vegetarische runderpuntjes

Lees meer

.

Allergenen:Glutenbevattende granenSojaSesamzaadEiPinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuks

Knoflookteen

4 cm

Verse gember

1 stuks

Limoen

140 g

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

3 tl

Gomasio

(BevatSesamzaad)

40 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

320 g

Vegetarische runderpuntjes

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Ei)

1 stuks

Komkommer

2 stuks

Pruimtomaat

½ stuks

Rode ui

10 g

Verse koriander

(Kan sporen van allergenen bevatten)

1 pak

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

20 g

Pinda's

(BevatPinda's, Kan sporen van allergenen bevatten)

½ stuks

Rode peper

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

2 tl

Suiker

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3462 kJ
Energie (kcal)828 kcal
Vetten31.0 g
waarvan verzadigd4.0 g
Koolhydraten85 g
waarvan suikers37.0 g
Vezels6 g
Eiwitten49 g
Zout9.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Rasp
Saladekom
Wok of hapjespan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember met een fijne rasp. Snijd de 2 partjes per persoon van de limoen.Meng in een kom de zoete Aziatische saus, de gomasio, de sojasaus (zie TIP), de gember, de knoflook en 1 tl suiker per persoon. Pers er 2 partjes limoen per persoon boven uit en meng goed.Meng 2/3 van dit mengsel met de vegetarische runderstukjes en laat marineren terwijl je de groente snijdt.

2

Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakken.Snijd de pruimtomaat in parten en snijd de rode ui in dunne halve ringen.Verwijder de blaadjes munt van de takjes en snijd de koriander fijn.Meng in een saladekom de komkommer, tomaat, rode ui en koriander goed door elkaar.

3

Verhit 1 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.Roerbak de vegetarische runderstukjes 2 - 3 minuten, voeg de udonnoedels toe en verhit nog 2 - 3 minutenHak ondertussen de pinda`s grof en snijd de rode peper in fijne ringen.

4

Meng de udonnoodles en vegetarische runderstukjes ook door de salade en verdeel de salade over de borden.Garneer met de overige partjes limoen en de pinda's.Vergeet de overige saus niet en voeg deze samen met de rode peper toe naar smaak.