Met labne, een verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt, geef je een frisse draai aan dit gerecht vol smaken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Mix van gesneden wortel en ui
(Kan bevatten: Selderij)
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
1 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Selderij, Gluten, Ei, Mosterd, Soja)
¼ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
2 stuk(s)
Libanees flatbread
(Bevat: Tarwe)
60 gram
Labne
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
20 gram
Tahinsaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
30 gram
Mesclun
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Grillkaas heeft van nature een zoute smaak. Gebruik daarom tijdens het koken geen zout, maar voeg na het proeven eventueel pas zout toe aan het gerecht.
Weetje: De tahin is gemaakt van sesamzaad en is rijk aan calcium, ijzer en gezonde vetten.