
Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaak van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ-rundvlees.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Varkenshaasstukjes
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
75 gram
Basmatirijst
150 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Limoen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Rode ui
10 gram
Gezouten pinda's
½ stuk(s)
Rode paprika
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zonnebloemolie

Tip: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.


