Skip to main content
Turkse yoghurt met appel, kiwi en granola

Turkse yoghurt met appel, kiwi en granola

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Ei
Zwaveldioxide en sulfiet
Gluten
Noten
Sesamzaad
Tarwe
Lupine
Pinda's
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Appel

2 stuk(s)

Groene kiwi

300 ml

Labne

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)

90 gram

Granola

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Gluten, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Lupine, Pinda's, Soja)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)480 kcal
Energie (kJ)2008.3 kJ
Vetten26 g
waarvan verzadigd12 g
Koolhydraten45 g
Vezels6 g
Eiwitten12 g

Instructies

1

Snijd de appel klein. Schil de kiwi en snijd het vruchtvlees klein.

2

Verdeel de Turkse yoghurt over ontbijtkommen en verdeel hier het fruit en de granola over.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders