Houd je kokosmelk en rijst over? Maak hiervan een exotische rijstpudding door ze samen te koken met wat vanille en verse mango.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Champignons
1 stuk(s)
Kipfilet
75 gram
Witte langgraanrijst
125 ml
Kokosmelk
1 stuk(s)
Vers citroengras
½ zakje(s)
Gedroogde laos
½ stuk(s)
Paksoi
¼ stuk(s)
Limoen
10 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
⅓ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
Tip: Houd je van pittig? Verwijder de zaadlijst van de rode peper dan niet en snijd zo in fijne ringetjes. Voeg eventueel op het einde meer toe naar smaak.
Tip: Hoe kleiner je de paksoi snijdt, hoe aangenamer het is tijdens het eten.
Tip: Paksoi bevat veel foliumzuur. Foliumzuur behoort tot de B-vitamines en helpt tegen bloedarmoede en vermoeidheid. Je vindt het ook in bijvoorbeeld spinazie, spruiten, quinoa, broccoli, zonnebloempitten en sesamzaad.