
Speciaal ingrediënt in je box! De steak van Meatier is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde runderen. Ze worden onder de beste omstandigheden groot, met weidse leefruimte.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Komkommer
50 gram
Witte kool en wortel
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
Steak
200 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] mayonaise
¼ el
[Plantaardige] boter
1 el
Water voor saus
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Het best kun je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de steak ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.


