Wist je dat parmigiano reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Kipfilet met tuinkruiden en knoflook
25 gram
Mayonaise
½ head
Botersla
¼ stuk(s)
Citroen
65 gram
Rode kerstomaten
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Bruin tarwebroodje
⅗ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Mosterd
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
Tip: Zorg ervoor dat de olijfolie goed is verdeeld over het brood. Voeg eventueel wat meer olijfolie toe voor een extra knapperig resultaat.