Receptontwikkelaar Babette: "Omdat de noedels een korte kooktijd hebben en je de groentemix wokt, tover je dit verrassende vegetarische noedelgerecht in slechts 10 minuten op tafel. De noedels maak je 'sticky' met verschillende sauzen, waaronder zoet-pikante chilisaus. De munt en limoen geven het gerecht wat frisheid."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Ei)
50 gram
Brede rijstnoedels
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
2.5 gram
Verse munt
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
5 gram
Gemberpuree
200 gram
Groentemix met witte kool
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
50 gram
Paprikareepjes
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg meer kookvocht toe als het geheel te droog lijkt.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat de ketjap in deze stap dan achterwege. Voeg eventueel na het serveren een beetje ketjap naar smaak toe.