In dit recept gebruik je een naanbrood als bodem voor je pizza. Omdat het naanbrood al gaar is, hoeft het maar kort in de oven. Dat scheelt jou weer tijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ blik(ken)
Tonijn in water
(Bevat: Vis)
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Mini-komkommer
1 stuk(s)
Pruimtomaat
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Rode ui
5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
½ tl
Mosterd
¼ el
Olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout