Skip to main content
Pannenkoeken
Pannenkoeken

Pannenkoeken

Met rozijnen en kersenjam

4.1
(26)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

200 gram

Spelt-pannenkoekenmix

(Bevat: Gluten Kan bevatten: Noten)

120 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

½ jar

Kersenjam (potje)

30 gram

Rozijnen

(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2448 kJ
Energie (kcal)585 kcal
Vetten20 g
waarvan verzadigd9.9 g
Koolhydraten81 g
waarvan suikers23.9 g
Vezels9 g
Eiwitten22 g
Zout0.7 g

Benodigdheden

Mengkom
Koekenpan

Instructies

1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe

2

Smelt 1el roomboter per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes. Herhaal dit voor de overige personen.

3

Besmeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met rozijnen

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders