Radijsjes zijn lekker rauw, maar ook wanneer je ze kookt, stooft of bakt. Door ze te verhitten verdwijnt hun pittige smaak en worden ze zoeter.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
100 gram
Biefstukreepjes
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Wortel
½ bosje(s)
Radijs
5 gram
Munt, koriander en Thais basilicum
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Tarwe, Soja)
10 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Tarwe, Gluten, Soja)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
1 tl
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Pikante rode saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je radijsjes met bladeren ontvangen? Was de radijsbladeren dan grondig en snijd fijn. De bladeren kun je bij stap 3 toevoegen aan de salade.
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.