Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Rucola en veldsla
1 bol(len)
Buffelmozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Coeur de boeuf tomaat
10 gram
Vers basilicum
8 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
8 ml
Olijfolie met balsamico
1 zakje(s)
Pesto-vinaigrette
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes.
Meng in een saladekom de olijfolie met balsamico en de pesto-vinaigrette met de slamix. Breng goed op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de buffelmozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de balsamicocrème.