Schort om, mouwen opgestroopt en koksmuts op. Met deze bakbox kan zelfs de kleinste chef aan de slag. Met recepten die niet alleen lekker en makkelijk zijn, maar vooral heel leuk om te maken! Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met kneden, steekvormpjes of glazuur. Bak deze week speculaasjes in de vorm van de mijter van Sinterklaas. Versier ze samen met amandelen en zet ze maar snel in de oven!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
300 gram
Tarwebloem
8 gram
Bakpoeder
200 gram
Boter
1 zakje(s)
Speculaaskruiden
1 stuk(s)
Ei
175 gram
Rietsuiker
60 gram
Gezouten amandelen
6 el
[Plantaardige] melk
½ tl
Zout
Tip: Blijft het deeg plakken aan je deegroller? Druk het deeg dan een beetje plat en leg er een vel bakpier bovenop. Rol het deeg verder uit tot de juiste dikte en verwijder vervolgens het bakpapier.