Receptontwikkelaar Steffi: "Het lijkt misschien gek, sojasaus in dit Italiaanse pastarecept, maar dit zoute ingrediënt geeft een heerlijke umamismaak aan de groenten! In combinatie met de zoete balsamicocrème waarmee je het gerecht afmaakt, zorgt het voor een heerlijk gebalanceerd geheel."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Mafaldine
1 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Champignonmix
50 gram
Roomkaas
30 gram
Rucola
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
10 gram
Gezouten amandelen
8 ml
Balsamicocrème
10 ml
Sojasaus
½ stuk(s)
Rode ui
50 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
¼ el
Olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout