
Wist je dat je avocado sneller rijpt als je hem naast een banaan in de fruitschaal legt? Wil je dat het nóg sneller gaat, dan verpak je ze samen in een papieren zak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
4 stuk(s)
Ei
1 stuk(s)
Tomaat
2.5 gram
Verse bladpeterselie
½ stuk(s)
Avocado
3 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Bruin tarwebroodje
2 plak(ken)
Ontbijtspek
50 gram
Biologische halfvolle yoghurt
¼ head
IJsbergsla
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout


Tip: Croutons worden vaak gemaakt van witbrood. In dit recept gebruik je brood met meer volkoren meel en daarom meer vitaminen, mineralen en vezels. Net zo lekker en veel gezonder!

Tip: Houd je niet van rauwe knoflook? Voeg dan minder knoflook toe of laat het achterwege.

Tip: Voeg de croutons pas vlak voor serveren toe aan de salade, anders worden ze zacht.