In dit recept gebruik je de volkoren variant van couscous. Deze bevat voldoende graanvezel en heeft daardoor gezondheidsvoordelen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Volkoren couscous
80 gram
Vegetarische döner kebab
40 gram
Gesneden rode ui
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Handsinaasappel
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
10 gram
Rozijnen
1 tl
Gemalen kurkuma
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
15 ml
Honing-gemberdressing
10 gram
Gezouten amandelen
½ stuk(s)
Knoflookteen
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout