Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze gevulde, gepaneerde rijstballetjes hebben hun naam te danken aan hun vorm en kleur - 'arancini' is namelijk afgeleid van het Siciliaanse woord voor 'sinaasappel'!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Jasmijnrijst
1 bol(len)
Mozzarella
10 gram
Verse bladpeterselie
75 gram
Panko paneermeel
1 stuk(s)
Knoflookteen
120 gram
Smokey tomatenketchup
1 zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
50 gram
Mayonaise
50 gram
Kruidenroomkaas
1 el
Bloem
2 el
[Plantaardige] boter
1 el
Water voor saus
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout