Skip to main content
Mango-kokos smoothiebowl met cashewnoten
Mango-kokos smoothiebowl met cashewnoten

Mango-kokos smoothiebowl met cashewnoten

3.7
(34)
Allergenen:
Pinda's
Noten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Mango

50 gram

Cashewnoten

(Bevat: Pinda's, Noten)

150 ml

Biogarde

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

60 ml

Kokosyoghurt

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)327 kcal
Energie (kJ)1368.2 kJ
Vetten19 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten30 g
Vezels4 g
Eiwitten9 g

Instructies

1

Schil de mango en snijd het vruchtvlees klein. Hak de cashewnoten grof.

2

Meng de mango en de helft van de cashewnoten met de biogarde in een blender of hoge kom en pureer tot een gladde, dikke smoothie.

3

Verdeel de smoothie over ontbijtkommen, schep er een lepel kokosyoghurt op en garneer met de overige cashewnoten en de kokosrasp.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders