Wist je dat parmigiano reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Biefstukreepjes
190 gram
Knolselder
90 gram
Linguine
50 ml
Culinaire room
10 gram
Verse dragon en kervel
⅗ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Bloem
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wist je dat knolselder meer vezels bevat dan de meeste andere groenten? Namelijk maar liefst 4,9 gram vezels per 100 gram! Vezels zijn belangrijk voor een goede darmwerking en zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel na de maaltijd.
Tip: Voeg eventueel nog wat kookvocht toe om de pasta iets smeuiger te maken.