Knapperige ciabatta met ham-kaasomelet
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 stuk(s)
Ei
2 stuk(s)
Bruine ciabatta
2 stuk(s)
Belegen kaasplakken
4 stuk(s)
Achterham
½ el
Roomboter
scheutje
Melk
snufje
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts het ei met een scheutje melk, peper en zout in een kom.
Bak de ciabatta’s in 10 minuten goudbruin.
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en doe het ei in de pan. Leg de jonge kaas op het ei en voeg ook de ham toe. Bak het ei 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. Keer het ei om en bak nog 1 – 2 minuten.
Verdeel de ciabatta’s over de borden. Snijd de omelet doormidden en verdeel de omelet over de ciabatta’s.