Hoewel gnocchi vaak wordt beschouwd als een pastavorm, zijn het eigenlijk een soort van dumplings uit Italië. Gelukkig kunnen ze op dezelfde manier worden behandeld als elke andere pastavorm: geschikt voor allerlei sauzen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
175 gram
Gnocchi
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ bol(len)
Burrata
100 gram
Passata
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
5 gram
Vers basilicum
4 ml
Balsamicocrème
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
1 el
Water voor saus
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Schep de gnocchi niet te vaak om. Geef ze de tijd om mooi te kleuren.