
Deze salade op z'n Scandinavisch heeft alle frisse, levendige smaken die zo populair zijn in de Scandinavische keuken! Met knapperige groenten, een frisse dressing en een vleugje zoetheid is hij heerlijk licht en verfrissend.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Aardappelen
½ bosje(s)
Radijs
½ stuk(s)
Mini-komkommer
2.5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
½ head
Botersla
½ zakje(s)
Aardappelkruidenmix
½ zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat: Mosterd)
25 ml
Water
1 tl
Wittewijnazijn
¾ el
[Plantaardige] boter
1 el
Mosterd
½ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¼ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak dan mee in de volgende stap.
