Het Indische gerecht Korma dateert al uit de 16de eeuw. Het werd toen vaak gekookt in de hofkeukens van de Mughal. Vanavond serveer je dus een echt feestmaal!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ zakje(s)
Garam masala
¼ zakje(s)
Gele currykruiden
150 gram
Bloemkoolroosjes
10 gram
Gezouten amandelen
125 gram
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
7.5 gram
Rozijnen
50 ml
[Plantaardige] melk
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1.5 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: Hou jij van pittig? Voeg bij deze stap dan naar smaak chilivlokken toe.
Tip: Bloemkool is rijk aan calcium voor sterke botten en tanden, vitamine C voor de weerstand, kalium voor een gezonde bloeddruk en vezels voor gezonde darmen.