HelloFresh
topBanner
Croissant met een gekookt eitje

Croissant met een gekookt eitje

Met vruchtenspread

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen:EiGlutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
hoeveelheden
2
4
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
2
4

2 stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

2 stuks

Meergranen croissant

(BevatEi, Glutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad)

1 pot

Appel-framboosspread

Zelf toevoegen

naar smaak

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)363 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd8.6 g
Koolhydraten27 g
waarvan suikers5.4 g
Vezels2 g
Eiwitten12 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 – 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.

3

Bak de croissants 5 minuten in de oven.

4

Snijd de croissants open en besmeer met roomboter en jam. Serveer met hetgekookte ei.