
Croissant met een gekookt eitje
Met vruchtenspread
Goedemorgen!
Allergenen:
Eieren
•Gluten
•Soja
•Melk (inclusief lactose)
•Sesamzaad
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingrediënten
Hoeveelheden
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
2 stuk(s)
Meergranen croissant
(Bevat Gluten, Eieren, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad)
1 jar
Appel-framboosspread
Zelf toevoegen
naar smaak
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Benodigdheden
•Pan met deksel
Instructies
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 – 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.
3
Bak de croissants 5 minuten in de oven.
4
Snijd de croissants open en besmeer met roomboter en jam. Serveer met hetgekookte ei.