Egg-wrap met warmgerookte zalm
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Portobello
62.5 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Kleine rode ui
3 stuk(s)
Ei
2.5 gram
Italiaanse kruiden
50 gram
Spinazie
40 gram
Avocado-pestodip
75 gram
Warmgerookte zalm
½ el
Olijfolie
½ el
Roomboter
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Snijd de portobello in dunne plakken. Halveer de cherrytomaten. Snipper de rode ui.
Breek 3 eieren per persoon in een grote kom en kluts los met de Italiaanse kruiden en wat peper en eventueel zout. Roer de helft van de spinazie door het eimengsel. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg vervolgens het eimengsel met spinazie toe aan de pan en bak 1 egg-wrap per persoon 1 - 2 minuten per kant. Haal uit de pan en bewaar apart.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in dezelfde koekenpan. Voeg de portobello en rode ui toe en bak 2 - 4 minuten op middelhoog vuur. Besmeer de wraps met de helft van de avocado-pestodip en leg de portobello erbovenop. Meng ondertussen de cherrytomaten, de rode ui, de overige spinazie, de overige avocado-pestodip en 1 el extra vierge olijfolie per persoon in een saladekom. Roer alles goed door tot een salade.
Verdeel de warmgerookte zalmsnippers over de wraps. Vul de wraps met de salade. Vouw de wrap dicht. Serveer de overige salade naast de egg-wrap.