Skip to main content
Egg-wrap met warmgerookte zalm
Egg-wrap met warmgerookte zalm

Egg-wrap met warmgerookte zalm

met portobello en avocado-pestodip

Egg-wrap met warmgerookte zalm

Labels:
Keto
Koolhydraatarm
Flexitarian
Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Portobello

62.5 gram

Rode cherrytomaten

½ stuk(s)

Kleine rode ui

3 stuk(s)

Ei

2.5 gram

Italiaanse kruiden

50 gram

Spinazie

40 gram

Avocado-pestodip

75 gram

Warmgerookte zalm

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

Roomboter

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3050 kJ
Energie (kcal)729 kcal
Vetten57 g
waarvan verzadigd15 g
Koolhydraten9 g
waarvan suikers7 g
Vezels7 g
Eiwitten42 g
Zout2 g

Benodigdheden

Koekenpan
Grote kom
Saladekom

Instructies

Groenten snijden
1

Snijd de portobello in dunne plakken. Halveer de cherrytomaten. Snipper de rode ui.

Omelet bakken
2

Breek 3 eieren per persoon in een grote kom en kluts los met de Italiaanse kruiden en wat peper en eventueel zout. Roer de helft van de spinazie door het eimengsel. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg vervolgens het eimengsel met spinazie toe aan de pan en bak 1 egg-wrap per persoon 1 - 2 minuten per kant. Haal uit de pan en bewaar apart.

Portobello bakken
3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in dezelfde koekenpan. Voeg de portobello en rode ui toe en bak 2 - 4 minuten op middelhoog vuur. Besmeer de wraps met de helft van de avocado-pestodip en leg de portobello erbovenop. Meng ondertussen de cherrytomaten, de rode ui, de overige spinazie, de overige avocado-pestodip en 1 el extra vierge olijfolie per persoon in een saladekom. Roer alles goed door tot een salade.

Serveren
4

Verdeel de warmgerookte zalmsnippers over de wraps. Vul de wraps met de salade. Vouw de wrap dicht. Serveer de overige salade naast de egg-wrap.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Penne met warmgerookte zalm

Penne met warmgerookte zalm

in romige prei-spinaziesaus met dille en citroen
Platbroodpizza's met gehakt, mozzarella en basilicum

Platbroodpizza's met gehakt, mozzarella en basilicum

met paprika en tomatensaus
Zelfgemaakte fish sticks en tartaarsaus

Zelfgemaakte fish sticks en tartaarsaus

met spinaziepuree, tomaat en verse kruiden
Penne in aubergine-roomsaus

Penne in aubergine-roomsaus

met semi-gedroogde tomaten, Italiaanse kaas en vers basilicum
Halve paprika's gevuld met orzo, kaas en prei

Halve paprika's gevuld met orzo, kaas en prei

met een frisse salade
Cannelloni met romige spinazie-champignonvulling

Cannelloni met romige spinazie-champignonvulling

met verse lasagnebladen en Italiaanse kruiden
Cannelloni gevuld met gemengd gehakt en spinazie

Cannelloni gevuld met gemengd gehakt en spinazie

met tomatensaus en geraspte kaas
Orzo met pompoen, spinazie en Italiaanse kaas

Orzo met pompoen, spinazie en Italiaanse kaas

met pecannoten, verse salie en rozijnen
Vegan pasta e fagioli

Vegan pasta e fagioli

in cherrytomatensaus met cannellinibonen en focaccia
Focaccia toast met kipgehakt en gegratineerde kaas

Focaccia toast met kipgehakt en gegratineerde kaas

met rode pesto, spinazie en tomaat
Penne met spinazie à la crème en rundergehakt

Penne met spinazie à la crème en rundergehakt

met een frisse tomatensalsa
Gevulde portobello met feta en warme salade

Gevulde portobello met feta en warme salade

met gegrilde aardappel en zoete aardappel, paprika en groene linzen
Zuiders gehaktbroodje met geroosterde tomaten

Zuiders gehaktbroodje met geroosterde tomaten

met gebakken krieltjes met rozemarijn
Romige ravioli met gekruid kipgehakt en spinazie

Romige ravioli met gekruid kipgehakt en spinazie

met venkel, rode peper en belegen kaas
Chicken parmigiana

Chicken parmigiana

met frietjes en salade
Pittige kokoscurry met sperziebonen

Pittige kokoscurry met sperziebonen

met tomaten, spinazie, bonen en rijst
Casarecce met chorizo en avocado-pesto

Casarecce met chorizo en avocado-pesto

met kruidenroomkaas
Bulgurbowl met zoete varkenshaas

Bulgurbowl met zoete varkenshaas

met geroosterde courgette, spinazie en witte kaas
Pastaschotel met kip en gegrilde aubergine

Pastaschotel met kip en gegrilde aubergine

met mozzarella en vers basilicum
Krieltjessalade met gehakt en zelfgemaakte croutons

Krieltjessalade met gehakt en zelfgemaakte croutons

met basilicumcrème, champignons en spinazie

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Kipcurry op z'n Surinaams

Kipcurry op z'n Surinaams

met ei, patatjes en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, kerstomatensalade en verse munt
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met patatjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met patatjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met aubergine en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met patatjes en sojascheuten
Steak met salade op z'n Thais en pinda's

Steak met salade op z'n Thais en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, patatjes, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes