Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze dessertpannenkoek is geïnspireerd op de Franse crêpe suzette, met een zelfgemaakt sinaasappel-botersiroop. Dit nagerecht is zeker de moeite waard om een plekje voor vrij te houden!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
130 gram
Tarwebloem
250 ml
Biologische halfvolle melk
2 stuk(s)
Ei
½ stuk(s)
Biologische handsinaasappel
50 gram
Bloemsuiker
100 gram
Mascarpone
1 el
Suiker
1 tl
Wittewijnazijn
50 gram
[Plantaardige] boter
3 el
Zonnebloemolie
½ tl
Zout
Tip: Gebruik eventueel twee koekenpannen om nog sneller klaar te zijn!
Tip: Heb je sinaasappellikeur in huis? Voeg hier dan een scheutje van toe aan de siroop.