Skip to main content
Knapperige ciabatta met ham-kaasomelet
Knapperige ciabatta met ham-kaasomelet

Knapperige ciabatta met ham-kaasomelet

3.8
(12)

Knapperige ciabatta met ham-kaasomelet

Allergenen:
Ei
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Belegen kaasplakken

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Achterham

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

scheutje

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

snufje

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)494 kcal
Energie (kJ)2066.9 kJ
Vetten26 g
waarvan verzadigd13 g
Koolhydraten32 g
Vezels4 g
Eiwitten27 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts het ei met een scheutje melk, peper en zout in een kom.

2

Bak de ciabatta’s in 10 minuten goudbruin.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en doe het ei in de pan. Leg de jonge kaas op het ei en voeg ook de ham toe. Bak het ei 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. Keer het ei om en bak nog 1 – 2 minuten.

4

Verdeel de ciabatta’s over de borden. Snijd de omelet doormidden en verdeel de omelet over de ciabatta’s.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders