Skip to main content
Chocoladelavacakejes

Chocoladelavacakejes

met passievrucht en mascarpone-slagroom

Allergenen:
Soja
Gluten
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Ei
Amandelnoten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ pak(ken)

Chocolademoelleux

(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Ei Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)

40 ml

Room

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

15 gram

Mascarpone

½ stuk(s)

Passievrucht

5 gram

Amandelschaafsel

(Bevat: Amandelnoten Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Zelf toevoegen

½ el

Suiker

Voedingswaarden

Energie (kcal)442 kcal
Energie (kJ)1850 kJ
Vetten32.9 g
waarvan verzadigd17.3 g
Koolhydraten29 g
waarvan suikers23 g
Vezels2.7 g
Eiwitten5.6 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

Hoge kom
Garde
Mixer
Mixer

Instructies

Voorbereiden
1
  • Wacht tot de temperatuur van de oven is gedaald naar 180 graden.
  • Verwijder de plastic verpakking van de chocoladelavacakejes.
  • Bak de chocoladelavacakejes 10 - 12 minuten in de oven.
Room opkloppen
2
  • Voeg de mascarpone en de slagroom toe aan een hoge kom en voeg 1/2 el suiker per persoon toe.
  • Klop met een garde of (hand)mixer stijf, totdat de room mooie pieken maakt. 
Passievrucht snijden
3
  • Snijd de passievrucht doormidden.
  • Haal de chocoladelavacakjes voorzichtig uit hun vorm.
Serveren
4
  • Verdeel de chocoladelavacakejes over borden.
  • Serveer met het vruchtvlees van de passievrucht en de mascarpone-slagroom.
  • Garneer met het achtergehouden amandelschaafsel van het hoofdgerecht.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders