topBanner
Chocoladelavacakejes

Chocoladelavacakejes

met passievrucht en mascarpone-slagroom

Lees meer

.

Allergenen:EiMelk (inclusief lactose)SojaGlutenbevattende granenNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
Hoeveelheden
2
4
6
8
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4
6
8

2 stuk(s)

Chocolademoelleux

(BevatEi, Melk (inclusief lactose), Soja, Glutenbevattende granenKan bevattenNoten, Sesam)

80 ml

Slagroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

30 gram

Mascarpone

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Passievrucht

10 gram

Geschaafde amandelen

(BevatNoten)

Zelf toevoegen

1 el

Suiker

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2174 kJ
Energie (kcal)520 kcal
Vetten40.0 g
waarvan verzadigd22.0 g
Koolhydraten31 g
waarvan suikers25.0 g
Vezels3 g
Eiwitten7 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hoge kom
Garde
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Wacht tot de temperatuur van de oven is gedaald naar 180 graden. Verwijder de plastic verpakking van de chocoladelavacakejes. Bak de chocoladelavacakejes 10 - 12 minuten in de oven.

2

Voeg de mascarpone en de slagroom toe aan een hoge kom en voeg 1/2 el suiker per persoon toe. Klop met een garde of (hand)mixer stijf, totdat de room mooie pieken maakt.

3

Snijd de passievrucht doormidden. Haal de chocoladelavacakejes voorzichtig uit hun vorm.

4

Verdeel de chocoladelavacakejes over borden. Serveer met het vruchtvlees van de passievrucht en de mascarpone-slagroom. Garneer met het achtergehouden amandelschaafsel van het hoofdgerecht.