topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chocoladelavacakejes

Chocoladelavacakejes

met passievrucht en mascarpone-slagroom

Allergenen:
Soja
Gluten
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Amandelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd10 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ pak(ken)

Chocolademoelleux

(Bevat Soja, Gluten, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Eieren Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

40 ml

Room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

15 gram

Mascarpone

½ stuk(s)

Passievrucht

5 gram

Amandelschaafsel

(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Suiker

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)442 kcal
Energie (kJ)1850 kJ
Vetten32.9 g
waarvan verzadigd17.3 g
Koolhydraten29 g
waarvan suikers23 g
Vezels2.7 g
Eiwitten5.6 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

Hoge kom
Garde
Mixer
Mixer

Instructies

Voorbereiden
1
  • Wacht tot de temperatuur van de oven is gedaald naar 180 graden.
  • Verwijder de plastic verpakking van de chocoladelavacakejes.
  • Bak de chocoladelavacakejes 10 - 12 minuten in de oven.
Room opkloppen
2
  • Voeg de mascarpone en de slagroom toe aan een hoge kom en voeg 1/2 el suiker per persoon toe.
  • Klop met een garde of (hand)mixer stijf, totdat de room mooie pieken maakt. 
Passievrucht snijden
3
  • Snijd de passievrucht doormidden.
  • Haal de chocoladelavacakjes voorzichtig uit hun vorm.
Serveren
4
  • Verdeel de chocoladelavacakejes over borden.
  • Serveer met het vruchtvlees van de passievrucht en de mascarpone-slagroom.
  • Garneer met het achtergehouden amandelschaafsel van het hoofdgerecht.