Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze vegetarische burger maakt het erg makkelijk om een stukje vlees te laten liggen. Dit is zowel goed voor jou als voor het milieu!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Ei, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Soja, Gluten)
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
60 gram
Whiskeysaus
(Bevat: Ei, Mosterd)
75 gram
Gesnipperde rode ui
1 stuk(s)
Pruimtomaat
50 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Vegan burger
(Bevat: Tarwe, Gerst Kan bevatten: Soja, Mosterd)
½ el
Zonnebloemolie
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de vegetarische hamburger 2 - 3 minuten per kant. Verdeel in de laatste 2 minuten de cheddar over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt.
Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.
Snijd de pruimtomaat in dunne plakken. Meng in een kleine kom de gesnipperde rode ui met de whiskeysaus.
Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus. Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door de plakken tomaat. Verdeel de radicchio en ijsbergsla erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.