
Au lieu d'un burger classique, servez un sandwich au bâtonnet de poisson aujourd'hui ! Ceux-ci sont végétaliens, composés à 100% d'ingrédients végétaux.
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
125 g
Frites rustiques avec peau
½ pièce(s)
Panais
3 pièce(s)
Bâtonnets végétaux façon poisson
(Contient: Blé , Gluten Peut contenir : Orge , Gluten, Avoine , Moutarde, Soja)
1 pièce(s)
Petit pain à la carotte
40 g
Sauce ravigote
(Contient: Moutarde, Œuf)
1 pièce(s)
Little gem
1 cs
Mayonnaise [végétale]
à votre convenance
Poivre et sel
1 cs
Huile d'olive
½ cs
Huile d'olive vierge extra
½ cc
Moutarde

Verwarm de oven voor op 220 graden. Was of schil de pastinaak en snijd in frieten van dezelfde grootte als de dikke frieten. Meng in een kom de pastinaak en frieten met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Verdeel de pastinaak en frieten over een bakplaat met bakpapier. Bak 25 - 30 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.

Pluk een paar bladen per persoon van de little gem om later op het broodje te gebruiken. Snijd de rest grof.

Meng in een saladekom per persoon: 1/2 tl mosterd, 1/2 el extra vierge olijfolie en 1/2 tl ravigotesaus. Breng op smaak met peper en zout. Meng de grofgesneden little gem met de dressing.

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de vegan vissticks in 4 - 7 minuten aan beide kanten goudbruin. Bak de wortelbroodjes 4 - 6 minuten mee in de oven. Snijd ze vervolgens open.

Leg de wortelbroodjes open en leg er de achtergehouden slablaadjes op. Verdeel vervolgens de helft van de ravigotesaus over de blaadjes sla en smeer de overige ravigotesaus op de bovenste helft van de broodjes. Verdeel tot slot de vegan vissticks over de broodjes.

Verdeel de broodjes over de borden. Leg de salade, frieten en pastinaak ernaast. Serveer met de mayonaise.