Skip to main content
Bananenpannenkoeken met aardbeien en kokos
Bananenpannenkoeken met aardbeien en kokos

Bananenpannenkoeken met aardbeien en kokos

3.4
(26)
Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

30 gram

Lijnzaad

(Kan bevatten: Soja, Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

100 gram

Aardbei

5 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

1 tl

Honing

snufje

Zout

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)372 kcal
Energie (kJ)1556.4 kJ
Vetten15 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten43 g
Vezels9 g
Eiwitten11 g

Benodigdheden

Mengkom
Vork
Koekenpan

Instructies

Prak de banaan met een vork.
1

Prak de bananen met een vork in een kom. Voeg de eieren, het lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork of een garde tot beslag.

Bak de pannenkoek in de koekenpan.
2

Smelt ½ el roomboter per persoon in een koekenpan en bak 1 pannenkoek per persoon.

3

Snijd de aardbei ondertussen in dunne plakken.

Verdeel de aardbeien over de pannenkoeken.
4

Verdeel de pannenkoeken over de borden, beleg met de aardbeien, schenk de honing erover en garneer met de kokosrasp.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders