Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Voor deze pannenkoekjes heb je maar een klein beetje bloem nodig: de banaan zorgt namelijk ook voor binding! Zo heb je binnen een paar minuten heerlijke pannenkoeken op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
65 gram
Blauwe bessen
2 stuk(s)
Banaan
3 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
1.5 tl
Gemalen kaneel
20 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
½ tl
Zout
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Bloem
Tip: Deze pannenkoekjes maak je het beste met rijpe bananen. Zijn de bananen nog niet helemaal rijp? Gebruik een staafmixer of blender om de bananen makkelijker te kunnen prakken.
Tip: Ben je geen liefhebber van kokosrasp of warme blauwe bessen? Laat deze dan achterwege en voeg nog 1 el bloem toe aan het beslag. Gebruik de blauwe bessen en kokosrasp eventueel later nog als garnering.
Tip: Is het beslag nog vloeibaar als je de pannenkoek wilt omdraaien? Schud de pan zodat het beslag beter verspreidt, of gebruik een deksel zodat het sneller stolt!