Serundeng is een kruidig Javaans bijgerecht gemaakt van gedroogde kokos. Het komt oorspronkelijk uit Indonesië en wordt meestal gegeten bij rijstgerechten. Afhankelijk van de andere ingrediënten in het recept kan het zoet of pikant zijn!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Jasmijnrijst
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Paprika
70 gram
Maïs in blik
50 gram
Witte kool en wortel
½ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
10 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Pistachenoten, Macadamianoten, Amandelnoten, Noten, Hazelnoten, Pecannoten, Sesamzaad, Walnoten, Paranoten, Cashewnoten)
5 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
175 ml
Water voor de rijst
1 el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Water voor saus
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Pikante rode saus