Skip to main content
Wraps met zalm en groenten
Wraps met zalm en groenten

Coeur de boeuf zijn speciale tomaten! De tomaat heeft een gekke vorm en smaakt extra sappig.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Vis
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½

Sjalot

1

Vleestomaat

2 takje(s)

Verse oregano

1 takje(s)

Verse krulpeterselie

(Kan bevatten: Selderij)

2 el

Biologische crème fraîche

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1

Zalmfilet met huid

(Bevat: Vis)

2

Wit platbrood

(Bevat: Gluten)

75 gram

IJsbergsla met witte kool en peen

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

½ tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

Snijd de tomaat klein.
1

Snipper de sjalot. Snijd de tomaat klein. Ris de blaadjes van de oregano en snijd of hak fijn. Snijd of hak de peterselie fijn. Maak een saus van de crème fraîche en peterselie.

2

Snijd de zalmfilet in blokjes.

Roerbak de de zalm, tomaat en oregano.
3

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur. Voeg de zalm toe en bak 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg vervolgens de tomaat en de oregano toe en roerbak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout en houd afgedekt warm.

4

Verhit een koekenpan op middelmatig vuur. Besprenkel het platbrood met water en verwarm het platbrood 30 seconden per kant in een droge koekenpan.

5

Meng de ijsbergsla-peenmix met de extra vierge olijfolie en witte balsamicoazijn in een saladekom.

Serveer met de overige salade en overige saus.
6

Smeer elk platbrood in met 1 el saus. Verdeel de zalm en de helft van de salade over het platbrood en rol het platbrood op. Serveer met de overige salade en saus.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders