Skip to main content
Warme havermoutcrumble

Warme havermoutcrumble

Met romige kwark

4.2
(12)

Goedemorgen!

Allergenen:
Noten
Gluten
Pinda's
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

50 gram

Dadelstukjes

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

40 gram

Pecannoten

(Bevat: Noten)

15 gram

Zonnebloempitten

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

50 gram

Havermout

(Bevat: Gluten)

2 stuk(s)

Pindakaas

(Bevat: Pinda's)

100 ml

Biologische volle kwark

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

2 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

Energie (kJ)2536 kJ
Energie (kcal)606 kcal
Vetten40 g
waarvan verzadigd15.4 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers28.4 g
Vezels6 g
Eiwitten11 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

Kom
Oven
Steelpan
Bakpapier
Bakplaat

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verkruimel de pecannoten en meng in een kom. Voeg de zonnebloempitten, kokosrasp, dadelstukjes en havermout toe.

2

Meng de pindakaas, honing, roomboter en 2 el water per persoon in een steelpan en laat al roerende op laag vuur smelten. Zet het vuur daarna uit.

3

Voeg het havermoutmengsel toe aan steelpan en meng goed door. Schep daarna op een bakplaat met bakpapier en bak 15 – 20 minuten in de oven. Laat daarna wat afkoelen.

4

Verdeel de havermoutcrumble over kommen en schep er een flinke lepel kwark op.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders