Receptontwikkelaar Steffi: "Geitenkaas gaat heel goed samen met zoete elementen. Daarom heb ik voor dit gerecht gekozen voor een dressing op basis van cranberrychutney. De gezouten amandelen maken het recept helemaal af!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ pak(ken)
Linzen
(Kan bevatten: Gluten)
150 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Paarse wortel
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Gedroogde tijm
30 gram
Rucola en veldsla
20 gram
Cranberrychutney
15 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
25 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Komkommer
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
Witte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.