“Tricolore” pasta is natuurlijk gekleurd met natuurlijke ingrediënten zoals tomatenpuree en spinazie. Het resultaat is een leuke en aantrekkelijke maaltijd boordevol extra smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
30 gram
Zongedroogde tomaten
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Spinazie
25 gram
Rode pesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
10 gram
Zonnebloempitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
90 gram
Fiocchi tricolore
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Ei, Mosterd)
65 gram
Rode kerstomaten
1 el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Dit recept is hoog in calorieën. Let jij op je calorie-inname? Bereid dan alle pasta, maar serveer 2/3. Je kunt de overige pasta een ander moment gebruiken.