Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ el
Tuinkers
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Egg)
2 stuk(s)
Speltbaguette
(Bevat: Gluten)
1 stuk(s)
Pruimtomaat
scheutje
Biologische halfvolle melk
(Bevat: Milk)
1 el
Roomboter
(Bevat: Milk)
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de roomboter in kleine blokjes en knip 1 el tuinkers per persoon af. Kluts in een kom de eieren met het scheutje melk, peper en zout in een kom. Voeg de blokjes roomboter en de helft van de tuinkers toe.
Bak de speltbaguette 10 minuten in de oven. Snijd de tomaat in plakken.
Smelt de overige roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende op middellaag vuur stollen.
Snijd de speltbaguette open en verdeel het ei en de tomaat erover. Garneer met de overige tuinkers.