Ragù bianco is een Italiaanse saus met vlees of gevogelte die je lang laat pruttelen. Bekender nog dan ragù bianco is de rode variant: ragù alla bolognese.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Penne
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Mosterd, Soja, Gluten, Ei, Selderij)
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
200 gram
Champignonmix
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Champignons nemen in de pan eerst alle olie op waardoor het lijkt alsof ze aanbakken. Voeg niet meer olie toe – na enkele minuten laten de champignons het weer los.