Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Bruine ciabatta
4 spriet(en)
Verse bieslook
4 stuk(s)
Ei
scheutje
Biologische halfvolle melk
40 gram
Spekblokjes
½ el
Roomboter
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes op middelhoog vuur 2 minuten rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.
Snijd de ciabatta open en beleg met de omelet. Lekker met een glas melk.