Skip to main content
Warme ciabatta belegd met een hamomelet
Warme ciabatta belegd met een hamomelet

Warme ciabatta belegd met een hamomelet

4.3
(56)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

1 stuk(s)

Rode paprika

4 stuk(s)

Achterham

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)396 kcal
Vetten17 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten34 g
Vezels4 g
Eiwitten26 g

Benodigdheden

Oven
Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven af.

Kluts het ei
2

Kluts ondertussen de eieren en het paprikapoeder met een vork in een kom en breng op smaak met peper en zout.

Leg de plakken ham op het eimengsel
3

Verhit de helft van de roomboter in een grote koekenpan, giet het eimengsel erin, leg meteen de plakken ham erop en bak de omelet. Keer halverwege om.

Beleg de ciabatta
4

Snijd de tomaat in halve plakken. Snijd de ciabatta open en besmeer met de overige roomboter. Snijd de omelet doormidden en beleg hiermee de ciabatta. Garneer met de tomaat.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders