Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Bruine ciabatta
4 stuk(s)
Ei
1 stuk(s)
Rode paprika
4 stuk(s)
Achterham
1 stuk(s)
Tomaat
1 el
Roomboter
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven af.
Kluts ondertussen de eieren en het paprikapoeder met een vork in een kom en breng op smaak met peper en zout.
Verhit de helft van de roomboter in een grote koekenpan, giet het eimengsel erin, leg meteen de plakken ham erop en bak de omelet. Keer halverwege om.
Snijd de tomaat in halve plakken. Snijd de ciabatta open en besmeer met de overige roomboter. Snijd de omelet doormidden en beleg hiermee de ciabatta. Garneer met de tomaat.