Alles over de Italiaanse grana padano lees je op ons blog!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Bruine ciabatta
4 stuk(s)
Ei
2 plak(ken)
Achterham
50 gram
Geraspte grana padano
6 stuk(s)
Perssinaasappel
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de volkoren ciabatta 8 minuten in de oven.
Kluts ondertussen de eieren met een vork in een kom. Bestrooi met peper en zout. Pers het sap van de sinaasappelen uit.
Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg het eimengsel toe. Leg hier vervolgens de achterham op, bestrooi met grana padano en laat het ei stollen.
Snijd de ciabatta doormidden en de omelet in kwarten en verdeel de omelet over het broodje. Serveer met het versgeperste sinaasappelsap.