Skip to main content
Ciabatta met ham-kaas-omelet

Ciabatta met ham-kaas-omelet

Avec du jus d'orange

4.5
(20)

Alles over de Italiaanse grana padano lees je op ons blog!

Allergenen:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

2 plak(ken)

Achterham

50 gram

Geraspte grana padano

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)

6 stuk(s)

Perssinaasappel

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2238 kJ
Energie (kcal)535 kcal
Vetten25 g
waarvan verzadigd9.1 g
Koolhydraten47 g
waarvan suikers15.2 g
Vezels5 g
Eiwitten28 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de volkoren ciabatta 8 minuten in de oven.

2

Kluts ondertussen de eieren met een vork in een kom. Bestrooi met peper en zout. Pers het sap van de sinaasappelen uit.

3

Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg het eimengsel toe. Leg hier vervolgens de achterham op, bestrooi met grana padano en laat het ei stollen.

4

Snijd de ciabatta doormidden en de omelet in kwarten en verdeel de omelet over het broodje. Serveer met het versgeperste sinaasappelsap.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders