Mini-tortilla's met gerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mini-tortilla's met gerookte zalm

Mini-tortilla's met gerookte zalm

met avocadodip en mais-salsa

Met dit gerecht zet je in slechts 15 minuten een Mexicaanse fiesta op tafel!

Labels:
Extra groente
Allergenen:
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

75 gram

Warmgerookte zalmsnippers

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Tarwe)

40 gram

Avocadodip

100 gram

Gesneden rode kool

70 gram

Maïs in blik

1.32 stuk(s)

Lente-ui

1 stuk(s)

Tomaat

¼ stuk(s)

Limoen

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Suiker

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)587 kcal
Energie (kJ)2456 kJ
Vetten23 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers20 g
Vezels10.2 g
Eiwitten29 g
Zout3 g

Benodigdheden

Kom
Kleine kom
Aluminiumfolie

Instructies

Voorbereiden
1

Préchauffez le four à 200°C.Pressez le citron vert dans le petit bol. Dans le bol, mélangez, par personne : 1 cs de jus de citron vert avec 1/2 cs de sucre. Incorporez-y le chou rouge. Réservez et mélangez de temps en temps.

Tip: Wist je dat rodekool in vergelijking met veel andere groenten hoog scoort als het gaat om calcium, vezels en vitamine C?

Enfourner les tortillas
2

Enveloppez les tortillas dans du papier d'aluminium et enfournez-les 3 à 4 minutes.

Préparer la salsa de maïs
3

Taillez l’oignon nouveau en fines rondelles et réservez séparément le blanc du vert. Égouttez le maïs. Coupez la tomate en dés. Dans le bol, mélangez le maïs, le blanc de l’oignon nouveau et les dés de tomates. Assaisonnez de sel et de poivre à votre goût.

Servir
4

Tartinez les tortillas du dip d'avocat. Servez le chou rouge sur les tortillas. Verser la salsa de maïs par-dessus et parsemez de miettes de saumon fumé. Garnissez de la partie verte de l'oignon nouveau.