HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMini Tortilla's Met Gerookte Zalm
topBanner
Mini-tortilla's met gerookte zalm

Mini-tortilla's met gerookte zalm

met avocadodip en mais-salsa

Supersnel
Lees meer

Met dit gerecht zet je in slechts 15 minuten een Mexicaanse fiesta op tafel!

Onze caloriebewuste recepten bevatten meer dan 250 g groenten en minder dan 700 calorieën.

Labels:BalansLekker snel
Allergenen:VisGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

150 gram

Zalmsnippers

(BevatVis)

6 stuk(s)

Mini-tortilla's

(BevatGlutenbevattende granen)

80 gram

Avocadodip

140 gram

Mais in blik

4 stuk(s)

Bosui

2 stuk(s)

Pruimtomaat

½ stuk(s)

Limoen

Zelf toevoegen

200 gram

Gesneden rodekool

(Kan bevattenSelderij)

1 el

Suiker

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2456 kJ
Energie (kcal)587 kcal
Vetten23.0 g
waarvan verzadigd4.0 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers20.0 g
Vezels10 g
Eiwitten29 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kleine kom
Kom
Aluminiumfolie
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de limoen uit boven een kleine kom. Meng in een kom per persoon: 1 el limoensap met 1/2 el suiker. Meng de gesneden rodekool er doorheen. Zet apart en schep af en toe om.

2

Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.

3

Snijd de bosui in fijne ringen en bewaar het witte en het groene gedeelte apart van elkaar. Laat de mais uitlekken. Snijd de tomaat in blokjes. Meng in een kom de mais met het witte gedeelte van de bosui en de tomaatblokjes. Breng op smaak met peper en zout.

4

Besmeer de tortilla's met de avocadodip. Verdeel de rodekool over de tortilla's. Schep de mais-salsa erover en leg de zalmsnippers erop. Garneer met het groene gedeelte van de bosui.