
Paars gekleurde rijst met een heerlijk mangosausje.
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
85 g
Riz cargo
40 g
Chutney de mangue
(Contient: Moutarde Peut contenir : Arachides, Fruits à coque)
200 g
Mélange bok choy/chou rouge
1 pièce(s)
Filet de merlan avec peau
(Contient: Poisson)
1 cs
Beurre
(Contient: Lait (contient du lactose))
1 cc
Sauce soja Lucullus
à votre goût
Poivre et sel
Kook 250 ml water per persoon in een pan met deksel voor de rijst en kook de rijst, afgedekt, 12 minuten. Giet daarna als dat nodig is af en laat zonder deksel uitstomen.

Meng in een kleine kom de helft van de mangochutney met 1 el water per persoon en peper naar smaak tot een sausje.

Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan en roerbak de rodekool-paksoimix met de ketjapsaus 5 minuten op hoog vuur.

Verhit de overige roomboter in een koekenpan en bak de wijtingfilet 2 - 3 minuten per kant. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de rijst en de mangochutney uit de kleine kom toe aan de wok of hapjespan en roerbak 2 minuten.

Verdeel het gerecht over de borden. Serveer met de wijtingfilet en de overige mangochutney.