Aujourd'hui, vous servez ce délicieux burger avec des frites saupoudrées de fromage râpé et arrosées d'huile d'olive vierge extra parfumée à la truffe.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
20 gram
Bloemkool-truffeldip
(Bevat Melk (inclusief lactose))
250 gram
Dunne frieten
2 ml
Extra vierge olijfolie met truffelaroma
80 gram
Portobello
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
½ stuk(s)
Ui
2.5 gram
Verse bladpeterselie
1 stuk(s)
Briochebroodje
¾ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de ui in halve ringen. Rasp de parmigiano reggiano.
Verdeel de frieten over een bakplaat met bakpapier. Bak 20 - 25 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om. Leg de briochebroodjes 2 minuten voor de frieten klaar zijn naast de frieten en bak 2 minuten mee.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de portobello's rondom bruin in 3 - 4 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Bak, afgedekt, 3 - 4 minuten verder. Zet vervolgens het vuur uit en houd afgedekt warm in de pan.
Verhit, wanneer de frietjes 15 minuten in de oven zitten, 1/4 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de runderburger samen met de uienringen 3 – 4 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is. Houd warm in de pan tot serveren.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Snijd de kumatotomaat in 8 partjes. Meng in een saladekom de sla met de tomatenpartjes, wat extra vierge olijfolie en 1/2 tl wittewijnazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de briochebroodjes open. Besmeer met de bloemkool-truffeldip. Verdeel op elk broodje 1 hamburger, wat gebakken ui en 1 portobello. Verdeel de frieten over de borden. Garneer de frieten met de geraspte kaas. Besprenkel de extra vierge olijfolie met truffelaroma over de frieten en kaas. Garneer met de gesneden peterselie. Serveer de burger en frieten met de frisse salade.